Hemstädning, flyttstädning, gymstädning och mycket mer i Huddinge, Nacka, Västerhaninge, Tyresö och övriga Stockholmsområdet

Hemstädning

Till våra kunder erbjuder vi bland annat hemstädning. En tjänst som passar perfekt för dig som vill ha ett rent hem men inte har tiden eller möjligheten till att själv städa. Istället för att du ska behöva stressa över städningen hjälper vi dig! Genom att ta hjälp av oss med hemstädningen får du en ren och fin omgivning att bo i, samtidigt som du får tid över till annat. Som kund väljer du själv hur ofta och hur omfattande hjälp du vill ha från oss.

aad3b35a672045cb81af9b66ef32ea08.webp

Flyttstädning

En flytt kan vara långdragen, jobbig och energikrävande, därför vill vi hjälpa er med städningen. När det kommer till flyttstädningen ser vi till att du som kund får precis all den hjälpen du behöver. Tanken med vår hjälp är att underlätta för dig under flytten. Att anlita oss för att ta hand om städningen gör att du har en sak mindre att tänka på, du kan fullt ut fokusera på att flytta sitt bohag och komma på plats i din nya bostad.

0daf17ab36cd4af29ef7e89119bed08c.webp

Gymstädning

Gymstädning innebär att vi ser till att gymmet blir grundligt städat och att det blir en trevlig plats att träna på. Med vår erfarenhet och kunskap genomförs all städning på bästa sätt. För att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt tar vi till oss eventuella önskemål och behov som vi sedan arbetar utifrån.

Oavsett vilken typ av hjälp du behöver och vill ha av oss ser vi till att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Vårt team har den kunskap och erfarenhet som krävs för ett väl genomfört städuppdrag. Har du som kund några specifika önskemål eller behov får du gärna dela med dig av dem, då kan vi utgå från dem i vårt arbete. Med vårt arbete rör vi oss runt i Stockholmsområdet, bland annat i Huddinge, Nacka, Tyresö och Västerhaninge med omnejd. Ifall du skulle ha några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

67ab538cde6a47c4bfd8a3e7c8baba18.webp